Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/6/1/2/hanherredcykelklub.dk/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0
maj 062014
 

VORESPULS.dk

Af  Mikkel Homann Carøe , webredaktør    Fredag d. 02-05-2014

MTB-sporten er i kraftig fremgang , og sporene bliver flere og flere rundt om i Danmark.

vorespuls.dk har siden efteråret 2013 testet de mest populære MTB-ruter, og her i artiklen kårer vi de tre bedste.

Dermed får du lettere ved at vælge, hvilken MTB-rute du næste gang skal sætte kursen mod med cyklen bag på bilen.

Kåringen er lavet af motionsjournalist Kåre Welinder, der sammen med lokale eksperter foretog alle testene for vorespuls.dk, og hans vurdering bygger på en baggrund som letøvet MTB-rytter.

Nummer 1: Svinkløv Klitplantage, Nordjylland

Start-mål: P-pladsen ved Feriecenter Slettestrand Længde: Ca. 22 km Højdemeter: Ca. 380 Se mere om Svinkløv Klitplantage: DK’s bedste MTB-ruter: Fedt flow i Svinkløv

Derfor er ruten nummer 1: ”Super velholdt rute, og det er også den bedst skiltede. Det er lige før, de har støvsuget ruten og lagt grus og flis. Og der bliver ikke mudret, fordi der naturligt er så meget sand i jorden,” siger Kåre Welinder.

”Samtidig giver Slettestrand Feriecenter rigtig gode mulighed for kurser og leje af udstyr. Nybegyndere kommer og lærer MTB fra bunden, og der kommer også udlændinge langvejs fra for at opleve ruten.”

”Jeg er vild med områdets hvide rute. Det er 20 kilometer uden de store forhindringer men med masser af godt flow og uforglemmelig natur.”

Se hele artiklen / video her : Link